Használati szabályzat

Egy jól működő on-line közösség kialakításához elengedhetetlen az egymás iránti tisztelet, ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a közösség különböző korú, származású, vallású, szociális helyzetű és kultúrájú emberekből áll.

A játékokra történő regisztrációval egyúttal kifejezi, hogy az ezen dokumentumban deklarált szabályokat elfogadja.

Figyelmeztetés epilepszia esetén: Ha önnek, vagy családja bármely tagjának epilepsziára utaló tünetei vannak, kérje ki orvosa tanácsát, mielőtt játékainkat használná.

A játékokat mindenki saját felelősségére használja.

Moderáció

Játékainkat és fórumunkat moderáljuk. A moderátorok munkájukat önkéntes alapon végzik a FlyorDie számára. Elsődleges feladatuk a felhasználók közötti normális kommunikáció biztosítása. A moderátorok az eseményeket szubjektíven figyelik, ezért értékítéletük esetenként eltérhet másokétól.

A moderátorok száma kevés, így nem lehetnek minden szobában folyamatosan jelen. Ezért kérjük játékosainkat, hogy ha olyan felhasználóval találkoznak, aki véleményük szerint megsértette ezen dokumentumban leírt szabályokat, illetve túllép a kulturált társalgás határain, kérjük értesítsék a moderátorokat, lehetőleg egy screenshottal alátámasztva a mondottakat.

1. Becenevek

A becenév regisztrálása biztosítja, hogy a név tulajdonosán kívül más játékos ne használhassa az adott becenevet.

Nem választható olyan becenév, amely:

Minden ilyen nevet letiltunk és további regisztrálását megakadályozzuk.

A becenév legyen mentes olyan szójátéktól, melyet más játékos sértőnek találhat.

2. Csalás

A sportszerűtlen viselkedés minden formáját szigorúan büntetjük. Amennyiben ez pontszerzésre (is) szolgál, a FlyOrDie fenntartja a jogot a sportszerűtlen játékos pontjainak nullázására.

Csalásnak tekintjük különösen az alábbiakat:

3. Viselkedés

Nem megengedett személyes támadás és/vagy durva kifejezések használata másik játékossal szemben. Ezek nélkül is képesnek kell lennie véleményét kifejezni.

Nem toleráljuk az alábbiakat:

4. Fórum

Minden olyan hozzászólást törlünk, amely hátráltatja a kulturált kommunikációt.

A 3. pontban említetteken felül fórumainkban nem engedjük az alábbiakat sem:

Témák mozgatása

5. Büntetés

A fórumban és/vagy a játékokon belül a játékosok által kifejezésre juttatott vélemények nem a FlyOrDie nézőpontját tükrözik.

Vissza

© FlyOrDie