A használat feltételei

Szolgáltatásunkat az itt olvasható feltételek elfogadása esetén veheti igénybe. Amennyiben nem tudja elfogadni a feltételeket, kérjük ne használja a FlyOrDie játékokat.
Ezen dokumentummal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bátran:

TAGSÁGI SZERZŐDÉS

Ön a regisztrációs űrlap kitöltésével a FlyOrDie tagjává válik. Ezen szerződés írja le jogosultságait és kötelezettségeit a játékok használata során. Kérjük, olvassa el figyelmesen!

1. Regisztráció

Minden regisztrált tagra kötelező érvényű a Használati szabályzat elfogadása is.

Játékaink használata ingyenes valamennyi felhasználónk részére. Ahhoz, hogy ezt az Önök számára hosszú távon fenntarthassuk, a játékok felületeinek bizonyos részein hirdetéseket jelenítünk meg. E reklámok megjelenítése tehát a szolgáltatás része, attól nem elválasztható, ezért kérjük, hogy játékaink használata közben semmilyen formában ne használjon reklámmegjelenítést gátló szoftvert vagy kiegészítőt.

Regisztrációja után felhasználói nevét és jelszavát nagy óvatossággal kezelje, mert ezek biztonságos tárolásáért kizárólag Ön felel. Valamennyi aktivitásért, amely az Ön felhasználói neve alatt történik, Ön a felelős. Amennyiben tudomására jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a levélcímen.

Amennyiben jelszavát más játékos rendelkezésére bocsátja, felhasználóneve letiltását kockáztatja.

FlyOrDie fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza vagy megtagadja.

2. Előfizetés

A játékok használata alapvetően ingyenes.

Előfizetéssel kiegészítő szolgáltatásokat vehetnek igénybe játékosaink, melyek a megadott időtartam alatt élnek.

GARANCIA: Amennyiben a játékos nincs megelégedve az előfizetés plusz szolgáltatásaival, az előfizetésre visszafizetési garanciát biztosítunk az alábbi feltételek teljesülése esetén:

FIGYELEM: Az előfizetés nem mentesít a szabályok betartása alól!

3. A felhasználói magatartás

A Használati szabályzat irányelvei mérvadóak. Amennyiben Ön vagy bárki más az Ön felhasználói nevét használva megsérti a szabályzatunkat, a FlyOrDie korlátozhatja felhasználóneve használatát. Ez a figyelmeztetéstől az azonnali hatállyal érvénybe lépő, végleges eltiltásig bármi lehet. Ön tudomásul veszi, hogy a FlyOrDie nem feltétlenül fogja Önt értesíteni a letiltás előtt.

Több felhasználónév használata nem megengedett. Ilyen esetben az adott felhasználó összes neve letiltására sor kerülhet.

4. A tagsági szerződés módosítása

A FlyOrDie bármikor módosíthatja ezen Tagsági Szerződést. Ön tudomásul veszi, hogy a módosított Szerződés vonatkozik Önre a módosítástól számítva, ezért ajánlatos ezen dokumentumot időről időre ellenőrizni. Amennyiben a módosítás után Ön folytatja a játékok használatát, ezzel megerősíti, hogy az új feltételeket elfogadta.

5. Jótállás

A szolgáltatást csak a saját felelősségére veheti igénybe.

A FLYORDIE nem garantálja, hogy
(i) a szolgáltatás megfelel az Ön követelményeinek;
(ii) a szolgáltatás zavartalan, időszerű vagy hibamentes;
(iii) a szolgáltatás használatából származó eredmények megbízhatóak;
(iv) bármilyen termék, szolgáltatás, információ vagy egyéb entitás minősége, amelyet a FlyOrDie szolgáltatásain keresztül ér el, megfelel az Ön elvárásainak;
(v) bármilyen hiba kijavításra fog kerülni.

6. Kártérítés

Ön egyetért azzal, hogy kártalanítja a FlyOrDie-t, annak partnereit, munkatársait bárminemű jogos igény vagy követeléssel szemben, ami az Ön tevékenységéből ered a szolgáltatás használata közben.

A FlyOrDie tulajdonosa, üzemeltetője és alkalmazottai nem kötelezhetők semminemű kártérítés vagy jóvátétel fizetésére. Ha a FlyOrDie szolgáltatásaival nincsen megelégedve, akkor az egyetlen joga a rendszerből való kilépés.

7. Internet

A FlyOrDie nem vállal felelősséget semmilyen hibáért, kihagyásért, megszakításért, törlésért, hiányosságért, semmilyen bejegyzés vagy tranzakció megváltozásáért, megsemmisítéséért, ellopásáért, jogtalan hozzáférésért.

A FlyOrDie nem felelős semminemű telefonhálózat, számítógéprendszer, szerverek, szolgáltatók, szoftverek, felszerelések problémáiért vagy technikai működésükért.

Továbbá a FlyOrDie nem tehető felelősse semmilyen kárért a fenti hibákból vagy a játékok megszakításából eredően.

8. Hekkelés (számítógépes kalózkodás)

Minden regisztráló egyetért azzal, hogy a FlyOrDie nem tehető felelőssé semmilyen kár, veszteség, sérelem elszenvedéséért, ami hekkelésből, hamisításból vagy felhasználónevének más általi, jogosulatlan használatából ered.

Bárminemű kísérlet a FlyOrDie rendszerének illetéktelen elérésére, mások felhasználónevének megszerzésére vagy szándékos károkozás a FlyOrDie-nak polgári és/vagy bűnügyi eljárást von maga után.

A Felhasználó FlyOrDie által biztosított felhasználási jogú szoftverekkel kapcsolatosan nem végezhet kódvisszafejtési tevékenységet. A szofver megváltoztatott formában való használata (vagy másoknak használatra való felajánlása/rendelkezésére bocsátása) nem megengedett.

9. A tagság megszüntetése

A FlyOrDie fenntartja a jogot, hogy felhasználónevét megszüntesse vagy előfizetését korlátozza bármilyen oknál fogva, amely ellenkezik szabályzatunkkal, mint például más tagok zaklatása, több felhasználónév használata, csalás stb.
Előfizető név letiltása miatt a játékos semminemű kártérítésre, és az előfizető díj visszatérítésére sem jogosult. Ön beleegyezik, hogy a FlyOrDie használhassa az Ön információit, adatait annak érdekében, hogy kivizsgáljon reklamációkat, valótlan állításokat vagy túlkapásokat.

Utolsó tartalmi módosítás: 2010. Március 8.